Mobilmeny MENY

Jag är utbildad Teaterpedagog vid Marieborgs Folkhögskola och har läst Drama, improvisation och muntligt berättande på Linköpings Universitet. Jag har kompletterat med studier i pedagogik vid Linnéuniversitetet i Växjö samt vidareutbildat mig i forumspel hos Katarina Byréus Kropp och Själ. Jag har också läst en ettårig basutbildning hos Lifecap AB i Roslagen och där fördjupade jag mig bla i anknytningsteorin, systemteorin, coachande samtal och psykosociala teorier vid sjukdom och hälsa.

Sen jobbar jag ju också som skådespelare. Jag har arbetat i många år med Shakespeare på Gräsgården och med Teater Fenix och Teater Pelikan i Norrköping.  Och nu på vår fina teater i Vadstena som heter Vadstena Nya Teater där jag jobbar med Krogshower, Ines och Veras Soffkvällar samt städar toaletter, står i garderoben och allt annat som hör till när man arbetar i en frigrupp.

Teater Driva Produktion
Malin Kärrbrink
Motalagatan 5
592 32 Vadstena
0707-23 17 41

www.malinkarrbrink.se
Innehar F-skatt

Jag jobbar också med Teater Drivas föreställningar om våld i nära relationer och det är jag och dramtikern och regissören Dag Norgård som driver Teater Driva. För mig känns det viktigt att arbeta med teater ur ett helt annat perspektiv och jag ser det som jag lånar ut min röst till dom som själva har svårt att berätta sin historia. I Driva får allas röster göra sig hörda och vi måste våga börja prata om orsaken till det våld som döda mellan 17 och 20 kvinnor varje år. Teater Drivas föreställnigar spelas flitigt hos länsstyrelser, socialförvaltningar, barncentrum och andra myndigheter och organisationer som arbetar med våld i nära relationer.

2013 mottog jag Östergötlands läns landstings stora kultur och arbetetsstipendie och 2016 Löfska Minnesfondens Kulturpris.