Mobilmeny MENY

En slags stand up som handlar om hur det är att gå från tjej till tant när man som jag är född i den generation som har slagit världsrekord i att vara yngst längst. En humoristisk betraktelse om kroppen, knoppen och den kvinnliga identiteten. Följ med på en resa genom 45 plus åldrandet och dess fallgropar som inte enbart hadlar om celluliter. En föreställning med helt evidensbaserat material från veckotidningar och lite egna erfarenheter! Kan spelas i teatersalong, stor som liten eller som krogshow på den lokala puben och kräver bara 3 x 3 meter i spelyta och är 100 minuter plus 20 minuters paus om man vill ha det.

Föreställningen har fått ett mycket fint gensvar av både publik och press och går att beställa på Scenkonstportalen och här.

Sidekick och musiker i föreställningen är Kjell Silverwitt som också går att hitta på Vadstenas Nya Teater. Låtarna i föreställningen är skrivna bla.a av Sanna Carlstedt, Loke Nyberg och Carsten Palmér.Läs rencension här: http://www.mvt.se/kultur-noje/recensioner/vasst-kritiskt-och-roligt-10742966.aspx